Interview met mbo4 tandartsassistent studente | Lonneke

Kun je iets over jezelf vertellen en waar je momenteel in het leven staat?

Ik ben een soort herintreder. Op mijn 35e ben ik gestart in een tandartspraktijk. Het is een heel specifiek deel van de medische zorg die ik erg interessant vind. Ik vind mijn baan erg leuk. Het is niet altijd eenvoudig om het te combineren met de kinderen, maar tot op heden gaat het gelukkig goed.

 

Hoe ben je ertoe gekomen om iets in de tandheelkunde te doen?

Mijn achtergrond is kunstgeschiedenis en fotografie, maar mijn interessegebied is veranderd. Ik vind het prettig om in de praktijk te werken, omdat het lekker concreet is.

 

Waarom heb je gekozen voor een mbo-4 opleiding?

Kennis is macht. Het doorlopen van Dentallect maakt mij beter in wat ik doe. Het geeft mij daarnaast een heel goed overzicht.

 

Wat hoop je te leren?

Ik hoop verdieping te krijgen in de tandheelkunde en sterk te zijn in mijn kennisniveau in de kamer.

 

Waarom heb je gekozen voor Dentallect?
De manier van leren, spreekt mij erg aan.

 

Hoe zie jij de toekomst voor je in de tandheelkunde?

Na het behalen van mijn mbo-4 zie ik mijn toekomst zekerder. Mocht dit een verplichting worden, dan heb ik de zekerheid om in de tandheelkunde goed up-to-date te blijven en door te kunnen werken. Daarnaast lijkt het mij ook leuk om onderwijs te geven.

 

Wat heeft je ertoe bewogen om je mbo-4 te gaan doen?
Mijn werkgever heeft mij hiertoe verzocht.

 

Wat heeft je ertoe bewogen om dit bij Dentallect te gaan ondernemen?
Ik had al ervaring met Dentallect modulen. De mogelijkheid om mijn mbo-4 diploma te halen, leek mij ideaal.

 

Heb je ervaring met Dentallect modulen? Wat vind je ervan?
De modulen zijn overzichtelijk en leren prettig. Het terugkijken van de filmpjes op mijn eigen tempo is ideaal.