Interview met mbo4 tandartsassistent studente | Lizzy

Kun je iets over jezelf vertellen en waar je momenteel in het leven staat?

Ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriend in Hellevoetsluis. Hiervoor heb ik de opleiding haven logistiek en beveiliging gedaan. In die sector heb ik ook gewerkt. Ik kwam erachter dat het niets voor mij was. Via een kennis kwam ik in de dentale wereld terecht. Ik werk momenteel al zo’n klein jaartje in een leuke praktijk in Hellevoetsluis.

 

Hoe ben je ertoe gekomen om iets in de tandheelkunde te doen? 

Ik wilde iets doen in de zorgbranche. Dat past beter bij mij omdat ik mij om mensen bekommer.

 

Wat hoop je te leren? 

Alle ins en outs m.b.t. tandartsassistente zodat ik mijn werk goed kan doen, ook omdat ik nog niet zo lang werk in een tandartspraktijk.

 

Waarom heb je gekozen voor Dentallect?

Ik ben eerst met andere instituten in zee gegaan maar heb daarna bewust gekozen voor Dentallect. Ik werk 4 dagen in de week. Dentallect is ook ideaal omdat het in de buurt is en de lessen in de avond zijn. Dit komt allemaal ook goed uit. Daarnaast heb ik van verschillende mensen gehoord dat Dentallect kwaliteit biedt.

 

Hoe zie jij de toekomst voor je in de tandheelkunde? 

Ik zie mijn toekomst als tandartsassistente en verder zie ik wel wat de toekomst mij brengt.

 

Heb je ervaring met Dentallect modulen? Wat vind je ervan? 

Het gaat goed. Ik merk dat mijn klasgenoten wel meer ervaring hebben met de modulen. Je moet er voldoende tijd in steken om bij te blijven. De uitleg in de modules is goed, ze zijn overzichtelijk. Ook kijken de filmpjes prettig weg.