Interview met mbo4 tandartsassistent studente | Natasja

Kun je iets over jezelf vertellen en waar je momenteel in het leven staat? 

Ik ben 28 jaar. Ik woon in Den hoorn. Dat is in de buurt van Delft. Ik heb een gezond dochtertje van 3. Ik ben getrouwd.

 

Hoe ben je ertoe gekomen om iets in de tandheelkunde te doen? 

Ik wist eigenlijk nooit wat ik wilde doen. Ik heb stage gelopen in een tandartspraktijk in Wateringen. Nu ben ik inmiddels alweer 4,5 jaar naar volle tevredenheid in Delft werkzaam.

 

Wat hoop je te leren? 

Veel theorie. Ik ken het praktijkgedeelte. Wel ben ik wat onzeker over bepaalde behandelingen. De theorie achter de behandelingen is belangrijk om het goed te kunnen doen. Cofferdam plaatsen en afdrukken maken doe ik nog niet. Ik wil ook een erkend diploma voor mijn toekomst.

 

Waarom heb je gekozen voor Dentallect?

Ik was ook aangenomen bij een ander opleidingsinstituut in het midden van het land. Mijn collega vond het geen goed idee i.v.m. de reistijd. Dentallect is beter te combineren met de tijd die ik aan mijn kindje kan besteden. Het is ’s avonds en dat dat komt goed uit. In de avond is oppas regelen veel makkelijker.

 

Hoe zie jij de toekomst voor je in de tandheelkunde? 

Ik zou uiteindelijk heel graag tandartsassistent bij de Landmacht willen worden. Dit lijkt mij super gaaf.

 

Heb je ervaring met Dentallect modulen? Wat vind je ervan? 

Ik vind het eigenlijk heel fijn. Bij de modulen kan ik altijd terugspoelen. Bij een klassikale opleider is dat niet mogelijk. Bij klassikale opleidingen vergeet je de vragen omdat het dan te snel gaat. Dat dit niet kan gebeuren maakt Dentallect zo prettig.